sugarformore.webblogg.se

En blogg om lite annorlunda bakning

Roliga stunder

Publicerad 2014-01-27 21:50:00 i Allmänt,

Jag tror många av inläggen framöver kommer att handla om längtan till framtiden. Det är mycket som händer. Jag ska resa till New York, ansöka till universitet, prova på dykning, lära mig vindsurfing i sommar, med mera, med mera.
 
Det är endast tre veckor kvar tills flyget går mot New York. Jag vill redan nu börja packa. Men man ska inte heller leva i framtiden. Petra Mede sa något väldigt bra och väldigt sant på julafton 2013. Jag kommer inte ihåg exakt vad hon sa men det var något i stil med "Det är nästan roligare stunden innan man ska göra något roligt än när man väl gör det." Detta tycker jag att hon har så rätt i. Det är mycket roligare att få längta till något än när det väl händer. Jag tycker det är så svårt att leva i nuet. Tiden går ju så fort. Det dröjer väl inte länge förrens sommaren är slut och jag flyttar för att läsa på universitet. Men som sagt man ska leva i nuet, jag hoppas bara att den tiden det tar fram tills jag börjar studera blir riktigt rolig!
 
Nu kommer lite bilder från tidigare sommrar och roliga stunder.
 
Nu till något helt annat, vad jag lagade till kvällsmat. Det blev tagiatelli med spenat och bacon sås.
Så här gjorde jag: 
Jag stekte bitar av 1 paket bacon och hällde i en soyagrädde. Samtidigt kokade jag pastan och tinade ganska mycket fryst spenat. När spenaten hade tinat åkte det ner i såsen. Till sist kryddade jag såsen med grönsaksbuljong, citronpeppar, spiskummin, dragon, lökpulver och paprikapulver. När tagiatellin var klar blandade jag de tillsammans med spenat och bacon såsen. Jag tog tyvärr ingen bild med det var riktigt gott! Mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Wissing

Jag är en tjej som tycker om att baka, träna och umgås med familj och vänner. Andra intressen är också mode och inredning. En stor del av mig är att jag är allergisk. På grund utav detta så kommer alla mina recept och tips som läggs ut här inte innehålla ägg, mjölk eller nötter!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela