Enkel kvällsmat
Nu kommer ett tips på en mycket enkel kvällsmaträtt som faktiskt sätter lite guldkant på vardagen. Jag gjorde en kycklingburgare med pommes. Så här gjorde jag:
Jag ställde in de frysta pommesen i ugnen, enligt anvisningarna. Sedan tinade jag en ganska tjock kycklingfilé. När den hade tinat klart skar jag den på, hur ska man säga, tjockleken? Men så det blev två tunna kycklingfiléer istället för en tjock. Jag kryddade dem med salt, svartpeppar, paprikapulver, lökpulver, curry och lite honung. Likt en marrinad. Jag stekte kycklingen i rapsolja tills den blev klar. Även ett hamburgebröd åkte ner i stekpannan i lite olivolja för att få det extra gott.
När allt var färdiglagat lade jag bröden på en tallrik, tog på lite ketchup, dit med kycklingen och lite isbergsallad. Denna tillsammans med lite pommes frits var JÄTTE gott. Så prova! Mums. (Hade dock ingen bild, förlåt!)
Jag ställde in de frysta pommesen i ugnen, enligt anvisningarna. Sedan tinade jag en ganska tjock kycklingfilé. När den hade tinat klart skar jag den på, hur ska man säga, tjockleken? Men så det blev två tunna kycklingfiléer istället för en tjock. Jag kryddade dem med salt, svartpeppar, paprikapulver, lökpulver, curry och lite honung. Likt en marrinad. Jag stekte kycklingen i rapsolja tills den blev klar. Även ett hamburgebröd åkte ner i stekpannan i lite olivolja för att få det extra gott.
När allt var färdiglagat lade jag bröden på en tallrik, tog på lite ketchup, dit med kycklingen och lite isbergsallad. Denna tillsammans med lite pommes frits var JÄTTE gott. Så prova! Mums. (Hade dock ingen bild, förlåt!)